Građevinsko zemljište, Novaki Oborovski, 11 185 m2 Rugvica, Novaki Oborovski

235.000 EUR
SKU: 11185
Tip nekretnine: Građevinsko zemljište
Površina (M 2)
11185

Sadrži

  • Asfaltni put
  • Vlasnički list

Opis

Prodaje se građevinsko zemljište površine 11 185 m2 smješteno u blizini Ikea poslovnice u Rugvici.

Udaljenost od centra Zagreba je 30 min.

Zemljište je pravokutnog oblika, teren ravan, te se nalazi pored glavne asfaltirane prometnice u mjestu. Parcela čini obuhvat od dvije konsolidirane katastarske čestice. Obje čestice su upisane u zemljišne knjige kao oranica.

Prema namjeni, po važećem GUP-u, parcela se nalazi u GPN području. Građevinsko područje je određeno prostornim planom na kojemu je izgrađeno naselje i područje planirano za uređenje, razvoj i proširenje naselja, a sastoji se od građevinskog područja naselja i izdvojenog dijela građevinskog područja naselja.

Infrastrukturna opremljenost područja omogućava priključke na postojeću gradsku komunalnu infrastrukturu: vodoopskrbu, odvodnju, plinoopskrbu, elektroenergetiku i telekomunikacije. Prometna povezanost moguća je osobnim automobilom. Parcela je smještena na predivnoj, mirnoj i zelenoj lokaciji u neposrednoj blizini rijeke Save.

Odlična prilika za investitore kao i za izgradnju obiteljske kuće daleko od gužve metropole, a opet dovoljno blizu svim gradskim sadržajima.
Cijena kvadratnog metra je 21€ po m2. Moguća je kupovina i pola parcele. Vlasništvo je uredno 1/1 te na zemljištu nema nikakvih tereta!

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Kupac ne plaća proviziju!

👤Anita Martinović
📱091 9320 001
📧anita.martinovic@libra-res.hr